Kaikenkarvaisten maailma

Meistä

Olemme suomalainen lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiliike, joka on palvellut lemmikkiystäviä vuodesta 1986. Tarjoamme monipuolisen valikoiman korkealaatuisia ruokia ja tarvikkeita koirille, kissoille, jyrsijöille ja linnuille.

Kulmakivinämme ovat asiantunteva palvelu sekä pitkäaikainen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Lisäksi oma kuljetuspalvelumme takaa kustannustehokkaat toimitukset eteläiseen Suomeen.

Tuotteitamme on saatavilla hyvin varustetuista lemmikkieläintarvikeliikkeistä, tavarataloista ja eläinlääkäriasemilta ympäri Suomen.

Tuotteemme

Yhteistyömme kulmakivet ja tavoitteet 

Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja ainutlaatuisia lemmikkieläintuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Pitkäaikaiset ja vahvat kumppanuudet toimittajiemme kanssa takaavat nopeat ja jatkuvat toimitukset, mikä puolestaan varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Lisäksi meillä on tavoitteena luoda pitkäkestoisia kumppanuuksia jälleenmyyjiemme kanssa. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa mahdollisuutta laajentaa valikoimaanne ainutlaatuisilla tuotteilla ja rakentaa vankkaa luottamusta asiakaskuntaanne. 

Liity joukkoomme ja ole osa menestyksekästä yhteistyötä, joka perustuu keskinäiseen kunnioitukseen ja kasvuun! 

Tule jälleenmyyjäksi

Tuotevalikoimamme

Monipuolinen valikoimamme kattaa korkealaatuiset ruoat ja lemmikkitarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille ja linnuille. Kolme merkittävintä tuoteryhmäämme ovat erikoisruokavaliot koirille ja kissoille, kuivatut elin-, liha- ja luutuotteet sekä ulkolintutuotteet. 

Valikoimassamme on yli 1400 tuotetta ja pyrimme jatkuvasti yhteistyössä alan parhaiden toimittajien kanssa laajentamaan valikoimaamme lemmikkien ruoka- ja tarvikemarkkinoilla. Tavoitteenamme on tarjota entistä korkeatasoisempia laatutuotteita asiakkaillemme.

Tuotemerkkimme